Péniszgyűrű csúcsa


Egyenes út a csúcsra — Péniszgyűrűk és mandzsetták Egyenes út a csúcsra — Péniszgyűrűk és mandzsetták Ezeket a játékszereket azok is kipróbálhatják, akik kevésbé kísérletező kedvűek, hiszen nagyon visszafogottak, velük az orgazmus viszont egyáltalán nem lesz az.

péniszgyűrű csúcsa mennyi erekcióm van

A péniszgyűrűk és mandzsetták újra virágkorukat élik, nem is csoda, hiszen ezek az apró kiegészítők hatalmas változást hozhatnak egy pár szexuális életében.

Megmutatjuk nektek, melyik típusú termékeket érdemes kipróbálni, ha feldobnátok kicsit a szexet! A péniszgyűrűk A péniszgyűrűka nevükhöz híven, valóban péniszre húzható gyűrűk, a legtöbbször vibrációs motorral.

A legegyszerűbb típus egy sima gyűrű, mely segít késleltetni az ejakulációt, és extra élvezeteket nyújt a vibrációnak köszönhetően. A felturbózott változatok között szerepel pl.

péniszgyűrű csúcsa kemény pontok a péniszen

Így egyrészt tovább késleltetik az ejakulációt, miközben elképesztő gyönyörökben részesítik a férfit, arról nem is beszélve, hogy a vibráció a partnert péniszgyűrű csúcsa a megfelelő helyeken izgatja. Természetesen már kapható kifejezetten csiklóizgatóval felszerelt péniszgyűrű, így nemcsak a férfi, de női partnere is élvezheti a kellemesen bizsergető érzést.

péniszgyűrű csúcsa a pénisz mérete öröklődik

A mandzsetták A mandzsetták a péniszre húzható vastagító vagy hosszabbító eszközök. A mandzsetták mindkét fél izgatására tökéletes eszközök.

péniszgyűrű csúcsa erekciós probléma okai

Egyrészt szorítják a péniszt, ami késlelteti az orgazmust és a végletekig fokozza az izgalmat, másrészt pedig külső, bordázott felületüknek köszönhetően a hölgyeknek is földöntúli élményben lesz részük.

Rengeteg típusú péniszmandzsetta kapható, érdemes többféle külső kialakításút is kipróbálni, hogy melyik a legjobb a partner számára.

péniszgyűrű csúcsa vákuum péniszszivattyú segítségével

Vannak, akik a péniszgyűrű csúcsa imádják, de vannak, akik a felszínen elhelyezett apró golyócskákra esküsznek. A mandzsettákat önkielégítéshez is használhatjátok, méghozzá vibrátorra húzva, próbáljátok ki, higgyétek el, nem fogtok csalódni!

péniszgyűrű csúcsa az erekció nemi aktus után is fennáll