Pénisz szimulátor. FORRÓ AJKAK – Pénisz szimulátor


Egy nap alatt 6 millió embert vonzott be az ingyenes Pénisz szimulátor of Duty Március én jelenik meg PC-re a Wanking Simulator, aminek a címe nem elírás, hiszen a játék leírása szerint a vállalkozó kedvű játékosok egy Winston Gay nevű karakter bőrébe bújhatnak, aki a hangos maszturbálásával magára haragítja a szomszédokat, emiatt rendőrt hívnak rá.

pénisz szimulátor szivattyúk az erekció fokozására

A programért felelős fejlesztőcsapat elmondása szerint a játék sztorijában összesen hat küldetés várja a felhasználókat, amik során egy idegen bolygóra és egy űrhajóra is el lehet majd jutni, illetve biztosítanak mindenkit — ha a címből ez még nem lenne világos - hogy az abszurd humor és a politikai korrektség teljes hiánya uralja a programjukat.

Pénisz szimulátor ez még nem minden, hiszen a sztorimód mellett kihívások, arénák, parkour misszók és egy teljesen szabadon bejárható világ várja a vásárlókat. Derítsen fel egy járványt, amíg kénytelen otthon maradni Íme 5 videójáték, ha muszáj otthon maradnia, vagy egyáltalán nem akar kimozdulni a járvány ideje alatt.

pénisz szimulátor erekció mit

A Wanking Simulator nagyjából tíz euróért ~ Ft lesz elérhető a Steam digitális áruházban, épp időben, ha valaki a járvány közepette valami ilyesmivel szeretné elütni az idejét. Hogy a játék a fenti pénisz szimulátor milyen minőségben produkálja, azt most még nehéz lenne megmodani, éppen ezért, ha valaki videojátékokkal szeretné tölteni a kényszer-szabadidejét otthon, annak inkább ajánlanánk a karantén idejére öszeállított listánkon szereplő alkotások valamelyikét.

pénisz szimulátor a pénisz nem túl nehéz erekcióval