Nébih potencianövelő, Ismét interneten árult potencianövelő étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nébih


Végleg megtiltotta a Nébih egy potencianövelő forgalmazását szerző: Tetszett a cikk?

Maraton extra, növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak Nettó tömeg: 3g 6db mg-os kapszula A megmintázott termék minőségmegőrzési ideje: Kimutatott gyógyszer-hatóanyag: Tadalafil, Szildenafil Az étrend-kiegészítőkről szóló rendelet nem engedélyezi a gyógyszer-hatóanyagok jelenlétét, mivel ezek a termékek élelmiszernek minősülnek.

Tavaly és idén is gyógyszer-hatóanyagot találtak az étrend-kiegészítőben. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tavaly októberben már vizsgálta az interneten rendelt, Kínából származó, BoomBoom elnevezésű, növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulát, akkor megállapították, hogy a termék gyógyszert tartalmaz.

erekció hajszárító alatt

Nébih potencianövelő ez szigorúan tilos — hiszen az étrend-kiegészítők hivatalosan élelmiszernek minősülnek — a szert visszahívták és kivonták a forgalomból. A Nébih szakemberei most újra rendeltek a szerbőlamelyet a gödöllői Perfect Play Kft. Mint kiderült, a BoomBoom terápiás mennyiségben tartalmaz szildenafilt, ezáltal a termék fogyasztóit komoly egészségkárosodási kockázatnak teszi ki.

35 normál erekciónál

A veszély elhárítása érdekében a Nébih azonnali hatállyal, véglegesen megtiltotta a termék forgalomba hozatalát. A szildenafil gyógyszerhatóanyag a foszfodiészteráz-5 enzim PDE-5 gátló hatása révén az erectilis dysfunctio terápiájában alkalmazott vegyület, élelmiszerben azonban a hatályos jogszabályok értelmében tilos felhasználni, kizárólag az engedélyezett, felügyelt körülmények között előállított gyógyszerekben engedhető meg, továbbá az ezen hatóanyagot tartalmazó készítmények kiadása Magyarországon orvosi rendelvényhez kötött.

Mivel a vizsgált termék a csomagoláson található összetételre vonatkozó információknak nem felel meg — eszerint ugyanis kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz —, hamisítványnak minősül, amelynek elfogyasztása esetén a vásárlók komoly egészségkárosodási kockázattal számolhatnak.

fokozza az erekció népi módon

A tavalyi ellenőrzés alkalmával a termékben tadalafil gyógyszer-hatóanyagot azonosított a laboratórium, tehát a forgalmazó ismételten hamisított terméket hozott forgalomba. Az ismételt hatósági mintavétel eredménye egyértelművé tette, hogy a forgalmazó nem tudja garantálni az érintett élelmiszer biztonságosságát, ezért a termék a továbbiakban nem forgalmazható.

Eroton Potencianövelő - Az erekció megtartásáért!

Az ügyben az eljárás folyamatban van. A Nébih a forgalmazóval szemben élelmiszer-ellenőrzési bírságot szab ki, továbbá törvényi kötelezettségéből fakadóan, a hamisítás miatt büntetőfeljelentést is tesz.

felépíteni a péniszét

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni.

A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

az erekció természetes növekedése

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a nébih potencianövelő telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!