Meditációs erekció


Erekció a meditáció során Tartalom A vágy útja a szerelemig A tudománynak köszönhetően azt már tudtuk, hogy a szerelem a fejünkben "rak fészket", nem a szívben — egy nemzetközi kutatócsoport tanulmánya pedig most azt is megmutatta, hogy az agyon belül hol keressük a szerelmet, és hol a szexuális vágyat.

gyógyítja a merevedési zavarokat

Azok a nők, akik képesek a szeretkezésre összpontosítani a gondolataikat, sokkal nagyobb élvezetet lelnek az aktusban — állapította meg egy tanulmány. A Rhode Island-i Brown Egyetem kutatói 44 olyan hallgató — ebből 30 meditációs erekció — agyát vizsgálták, akiknek a fele korábban egy 12 hetes meditációs kurzuson vett részt.

hogyan lehet meghosszabbítani az erekciót

A résztvevőknek erotikus képeket mutattak, majd arra kérték őket, hogy jellemezzék, mennyire találták izgatónak a látottakat. Úgy tapasztalták, hogy azok, akik tanultak meditálni, hamarabb felizgultak a képek láttán.

kisfiúnak merevedése van

Ezek a nők ráadásul megértőbbek voltak saját magukkal szemben, kevésbé szorongtak, és a figyelmüket is jobban tudták összpontosítani. Noha kétségtelen, hogy napi húsz perc meditálás csak jót tesz, egy teljes munkaidős állás és olykor fejvesztett családi élet mellett ez nem mindenkinek sikerül.

Azt mondják, nem tudhatjuk, mi a nyugalom, a tudatosság és az elégedettség, amíg ki nem próbáljuk a meditációt. A tanulmány a Journal of Psychosomatic Medicine című lapban jelent meg.

Nekem merevedésem van a lányomnak

További a témáról.