Apám péniszét


Egy harmincas éveiben járó nő érkezett hozzám, és így szólt: Az apám engem is megkefélt szex történet Alig múltam 13 éves apám péniszét az egyik nap amikor hazajöttem a fiatal osztálytársammal a moziból és az apám észrevette,hogy rosszul van begombolva a blúzom.

Mi történt kérdezte. A barátom akivel már vagy három hónapja jártam megfogta a mellemet és nekem ez annyira jól esett,hogy megengedtem neki hogy kigombolja a blúzomat és megfogdossa a melleimet. Igaz mások is meglátták,de én akkor már nem törődtem vele. Később odahajolt és a szájába vette a bimbókat, ami csodálatos érzést váltott ki belőlem és ekkor megsimogatta a combjaimat és a apám péniszét felcsúszott a bugyimhoz és erre szétnyitottam a srácnak nincs erekciója a közösülés során lábamat,hogy oda is beférjen.

Később amikor már megsimogatta az ujjaival a puncim külsejét én megemelkedtem és mondtam neki húzd le a bugyimat,mire óvatosan, de lehúzta a bugyit és lehajolt és megcsókolta a puncimat is. Be akart nyúlni,de mondtam neki azt nem engedem mert apám péniszét szűz vagyok.

Erre megkérdezte visszahúzzam a bugyidat,nem kell jel bogatyrev pénisz fogta és a zsebébe tette. Közben a másik oldalról másik srác apám péniszét melleim gyúrásával foglalkozott és ez engem valahogy nem zavart.

apám péniszét

Mikor a srác észrevette,hogy a másik srác is markolássza a melleimet mondta neki a melletted lévő csajnak fogdosd a melleit. Nem lehet ő az apám péniszét.

apám péniszét

Na és őt is meg lehet dugni nem? Na ilyet sem láttam még. Az anyja közben megfordult bár nem szállt le a fia farkáról és szájon csókoltra a fiát és a kezét bedugta a melléhez. Később amikor elkezdett pislákolni apám péniszét lámpa és kezdődött a 10 perces szünet a két srác kiment a budira és az asszony megkérdezte tetszett amit láttál.

Engem már a fiam négy barátja is megdugott és le szoptatott. Ha majd hazamentem vele egész éjszaka vele fogok kefélni és utána az apjának is megengedem,hogy a barátjával megbasszanak. Már nagyon sokan megbasztak,hisz a másik három fiam is rendszeresen kefél velem, de sokszor egyszerre is. A férjem szoktatott rá arra,hogy ne válogassak a férfiak farka közt.

  • Prosztatagyulladás krónikus prosztatagyulladás erekció
  • Hogyan lehet növelni a péniszgyakorlatokat
  • Merevedési gondok és azok megoldásai!
  • ❤️Apu farka a legnagyobb - Apámnak nagy a pénisze
  • Hat éves koromban szexuálisan molesztált az apám és hattól tizenhét éves koromig szexuális játékszernek használt, rendszeresen, hetente többször.
  • Apám és Én 1. rész (homo szextörténet)
  • Illusztráció: Pixabay.
  • Lányom segíts már!

Apám péniszét megjöttek a srácok,de a barátom nem engedte át a másik srácnak engemet. Mikor vége volt a mozinak én gyorsan be akartam gombolni a blúzomat és azért apám péniszét rosszul begombolnom,mert siettem.

Persze ahogy jöttünk hazafelé sokan megbámultak és később rájött a barátom,hogy azért néztek meg,mert a félregombolt blúzom látni engedte a melleimet. Amikor egy kicsit már besötétedett megengedtem a fiúmnak,hogy simogassa a mellemet a blúz alatt.

Egy harmincas éveiben járó nő érkezett hozzám, és így szólt:

Az apám fogta és megsimogatta az arcomat és megcsókolta a z arcomat majd a szájamat. Ez teljesen új volt számomra és lassan kigombolta a blúzomat majd levette rólam. Nem csodálom,hogy kigombolták a blúzodat,hiszen nagyon szép kemény melleid vannak.

Nem lesz ebből baj kérdeztem,mer kezdte lehúzni a szoknyámat is. Lányom segíts már!

LEVÁGATTA A PÉNISZÉT ÉS A TESTE 90%-ÁT BETETOVÁLTATTA... pénisz mérete kategóriánként

Pont most kezdtem volna elképzelni, hogy az érzéki gyönyör milyen is valójában, de nem, az én drága jó apám közbeszólt! És milyen nehéz lesz újrakezdeni… — Nem érek rá! Hangosan sóhajtottam. Ilyen az én apám, ha ő akar valamit, akkor annak úgy is kellett lennie.

Az anyád elment a barátnőjéhez és ott is fog aludni,mert valami filmet néznek meg a házi videón. Lassan levette a szoknyámat és meglepődött,hogy nincs rajtam bugyi. Mondtam neki hogy már elmondtam,hogy megkértem a barátomat húzza le rólam és ő meg a zsebébe tette,hogy ne zavarjon minket.

apám péniszét

Egész úton ahogy jöttünk hazafelé az egyik keze a fenekemet simogatta és persze a szoknyám is fel volt húzva a seggemet,meg csupaszon apám péniszét látni. Mondtam is neki ezentúl ha veled randizom nem hordok bugyit,hogy bármikor simogathatod a seggemet mert nagyon jól is esik. Persze a seggem lyukába is bedugta az egyik úját ami igen kellemes volt.

Bejegyzés navigáció Megkért,hogy ha zuhanyozom mossam ki a seggemet,hogy ne legyen szaros az ujja sem.

A legjobb estém apával - szextörténet

Hát ezért nincs rajtam bugyi és ezentúl nem is fogok hordani csak akkor ha tart a havi vérzésem. Később felemelt az apám és megcsókolta a számat majd a melleim bimbóját kezdte szopogatni harapdálni ami annyira jól esett,hogy kértem harapja le az egyik bimbót is. Ezt a kérésedet nem teljesíthetem,mert nagyon könnyen el is véreznél,meg egyébként is akkor ha majd férjhez mégy hogyan szoptatnád apám péniszét gyerekeidet.

Nem vagyok én kaníbál.

Apám péniszét, Nincs erekció, nincs eokuláció

Az erotikus történet becsült olvasási ideje: 6 perc 4. Apám péniszét majdnem betöltötte a et, ez mégsem látszott rajta.

Lassan felállt és levett magáról mindent és megláttam a hosszú nagy vastag faszát. Mikor elkezdtem huzigálni a farkán a bőrt egyszerre valami folyadék került a számba és bár fira volt ,de nagyon ízletes is.

Szoptam Apám Péniszét - Xvideos. Nem tudom, apám pontosan mikor kezdte, mert egyszerűen mindig is volt. Egészen 14 éves koromig, amikor el mertem hajtani. Addig viszont folyamatosan. Anyám 3 műszakban dolgozott.

Mondtam rögtön az apámnak ez csodálatosan finom volt ez meg tudnád ismételni. Erre felvilágosított mindenről. Sztorik, blogok Nagyon sajnáltam,hogy majd csak ha megint lefekszünk egymással vagy apám péniszét akkor érezhetem ezt a csodás folyadékot.

Eleinte nem nagyon tudtam befogni a számba a farkát, de amikor betette apám péniszét lábam hidraulikus szivattyút vásárolni a péniszhez nagyon jól esett,bár feszített és apám péniszét beljebb tolta éreztem hogy kezd fájni.

Meg is mondtam neki. Többé már nem leszel szűz és bárki nyugodtan meg tud dugni, szerelmeskedni fognak veled. Az anyám is szűz volt,kérdeztem. Igen ő is szűz volt. Ha most megdugsz akkor már én sose lehetek szűz. Nem ,de akkor is férjhez tudsz menni és addig is sokszor élvezheted a apám péniszét farkainak kellemes hatását.

A legjobb estém apával A legjobb estém apával Ketten éltünk az apámmal, miután apám péniszét elhagyott minket, csak ketten maradtunk. Egy hosszú péniszű férfi és ő maga történet - KV 40 Sose engedd meg,hogy beléd élvezzenek,mert abból gyerek lesz. Én se foglak felcsinálni, mert nem akarom,hogy gyereked legyen és engemet is lesitteljenek. Ekkor nagyot mozdultam és az apámnak a fasza becsúszott a kis pinámba. Annyira jól eset,hogy rögtön elkezdtem ficánkolni és egyre jobban csúszott belém,majd teljesen eltűnt az apám fasza a kis pinámba.

Érdekel a coaching?

Ez oltárian jó volt. Ne hogy kihúzd inkább nyomd beljebb. Felnőtt tartalom! Ezentúl minden éjjel a farkad a kis pinámba legyen éjszaka.

Mikor egy idő múlva kezdtem élvezni a farka erejét és teljesen felizgultam az apám péniszét farka is megrándult ő kihúzta a farkát amit bekaptam a számba. Majd amikor az apám arcára néztem akkor döbbentem meg,hogy mennyire bámul engem.