Akupunktúrás pénisz. Szb 6-os, \ kis kakas felálló fotók


Ha azt hitted, hogy tested összes erogén zónáját ismered, akkor nagyot tévedsz!

akupunktúrás pénisz

Van akupunktúrás pénisz akupresszúrás pont testünkön, amelynek megnyomásával instant libidóra tehetsz szert. Legyél fáradt, levert vagy szomorú, a tantrapontok segítségével rögtön új erőre kapsz.

(18+) Japán pénisz fesztivál 🍆 Kanamara Matsuri

Ha szeretnéd ismét feléleszteni kapcsolatodat, vesd be párodon a tantra-akupresszúrát, és kérd meg, hogy ő is masszírozzon meg az adott pontokon! Az alábbi pontok megnyomásával fokozhatod a romantikus érzelmekért felelős oxytocin hormon és az erotikus vágyat okozó dopamin termelődését.

akupunktúrás pénisz

Lássuk tetőtől talpig a pontokat! Boka: A külső bokacsontnál a boka erekciós akupunktúrás pontok az Achilles-ín között található a kínai akupresszúrában nagy energiafolyamnak nevezett pont.

akupunktúrás pénisz

Oldalanként 3-szor stimuláld a pontot. Hát: A gerincünk alján, ahol a farokcsont végződik, ott rejtőzik az egyik leghatékonyabb tantra-pontunk. Két ujjaddal körkörösen, az óra járásával megegyező irányban haladó mozdulatokkal legalább fél percig stimuláld ezt a pontot, amely élénkíti a gerinc vérkeringését, így érzékeid is sokkal élesebbek lesznek.

akupunktúrás pénisz

Csukló: Keresd meg azt akupunktúrás pénisz két ínt, amely belső alkarodon fut keresztül, ez kb. Hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg ezt a pontot szor úgy, hogy lassan körzöl közben ujjaddal.

akupunktúrás pénisz

A másik karodon is stimuláld ezt az érzelmi pontot, amely leginkább abban segít, hogy kifejezd vágyaidat, megnyílj a másik előtt. Ha olvasnál még a témában, kattints IDE még több cikkért!

akupunktúrás pénisz

Hogy tetszett a cikk?